بایگانی
- آذر ۱۳۹۵ (۱۶)
- آبان ۱۳۹۵ (۳۸)
- مهر ۱۳۹۵ (۳۴)
- شهریور ۱۳۹۵ (۲۶)
- مرداد ۱۳۹۵ (۸)
- تیر ۱۳۹۵ (۱۴)
خلاصه آمار
پيوندها
تحلیل و چگونگی مطالعه درس عربی
عربی در کنکور به سه قسمت تقسیم می شود:
1. ترجمه و تعریب: این قسمت با سؤال (عین الاصح و الادق فی الجواب للترجمه او للتعریب أو للمفهوم) آغاز می شود. برای جواب دادن به تست های ترجمه و تعریب نباید کل گزینه را بخوانید و اثبات کنید صحیح است یا غلط، بلکه بایستی نشانه گیری کنید. یعنی در هر تست یک چیزی را مثل ضمیر، فعل، حرف و ... مد نظر قرار دهید و گزینه ها را مقایسه کنید.
2. درک مطلب: 9 تست این قسمت به سه بخش تقسیم می شود: متن 4 سؤال ، تشکیل 2 سؤال و اعراب و تحلیل صرفی 3 سوال را شامل می شوند. برای زدن تست های متن باید اول از همه سؤالات را بخوانید و در داخل متن به دنبال کلمات کلیدی داخل سؤال بگردید. در این جا از حدس زدن و پیدا کردن هم خانواده هم می توانید برای فهمیدن مطلب استفاده کنید. درقسمت تشکیل باید از قواعد برای جواب دادن به سؤالات استفاده کنید.
برای قوی شدن در قسمت اعراب و تحلیل صرفی باید جمله های کتاب درسی را انتخاب کنید و به اعراب و تحلیل صرفی آن بپردازید. در زدن تست های اعراب جمله را از اول تا آخر علامت گذاری نکنید و فقط کلمات خواسته شده در گزینه ها را اعراب گذاری کنید. در قسمت درک مطلب حتماً برای جواب دادن به سؤالات اعراب باید به جمله برگردید و نقش کلمه ی مورد نظر را پیدا کنید و اگر به ترکیب تسلط کافی دارید می توانید گزینه های این سؤال را از آخر به اول بخوانید.
3. قواعد: این قسمت حدود 8 تست در کنکور دارد. برای یادگیری قواعد باید ابتدا تشریحی یاد بگیرید و تمرین کنید و بعد تستی. باید از پایه شروع به خواندن کنید. البته اگر کسی از منصوبات شروع کند، اشکالی ندارد ولی اگر از پایه شروع کنید، هم سرعت مطالعه و یادگیری و هم تسلط در مبحث ها را زیاد می کنید.
برای یادگیری قواعد عربی مثل هر قواعد زبان دیگری باید خلاصه نویسی و نکته برداری کنید که از روش های نمودار، شاخه بندی، کدگذاری، اصطلاح سازی، شعر و شاعری و ... می توانید استفاده کنید.
تست های درک مطلب را آخر از همه در آزمون جواب دهید. برای تسلط بیشتر در درک مطلب در ماه آخر، هر شب یک درک مطلب سراسری را تمرین کنید.
به دلیل پائین بودن میانگین نمره داوطلبان در این درس، می توان از آن به عنوان یک برگ برنده استفاده کرد؛ شما در این درس با داشتن یک درصد متوسط هم، می توانید جهش قابل ملاحظ های در تراز و رتبه خود ایجاد نما یید.
کارگا ه های ترجمه ی هر درس از اهمیت فراوانی برخوردارند، البته ناگفته نماند که شما هنگامی بر مبحث ترجمه تسلط خواهید یافت که نکات دستوری را به خوبی فراگرفته باشید.
از بخش های (فی ظلال الدعا) و (فی رحاب نهج البلاغه) در کنکور سراسری هیچ تستی مطرح نمی شود.
در هنگام بررسی تست های مرتبط با ترجمه بهتر است به فعل ها، ضمایر، جمع یا مفرد بودن اسم ها و اسمیه یا فعلیه بودن جمله ها توجه بیشتری نمایید.
مهمترین نکته ای که در تست های ترجمه لازم به ذکر است، توجه به زمان و به ویژه باب فعل است؛ فعل ها با رفتن به باب های مختلف، ممکن است معانی متفاوتی از نظر لازم و متعدی بودن ، مشارکت، اثر پذیری و ... به خود بگیرند.
منبع: انتشارات اندیشه فائق
طبقه بندی موضوعی
- منابع کمک آموزشی وِیژه دروس عمومی کنکور (۵)
- منابع کمک آموزشی وِیژه دروس اختصاصی کنکور (۲۳)
- نحوه مطالعه دروس اختصاصی کنکور (۹)
- نحوه مطالعه دروس عمومی کنکور (۷)
- مشاوره (۷۸)
- دریافت جزوه (۷)
- معرفی رشته های علوم تجربی (۵)
- بودجه بندی دروس کنکور (۲)
- انگیزشى (۴۱)
- آرشیو کنکور های سراسری (۱)
- منابع درسی کنکور تجربی 96 (۲)
- آزمون های آزمایشی (۲)
- آرشیو امتحانات نهایی (۱)
- شرایط تحصیل مجدد (۲)
- اخبار و اطلاعیه ها (۱۰)
آخرين مطالب
-
راه اندازی نسخه جدید سایت
سه شنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۵ -
تغییر سرورهای سایت
پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ -
فرق بین تراز و رتبه
پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ -
نمرۀ تراز چیست و چگونه محاسبه می شود؟
پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ -
چگونه تست بزنیم؟
پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ -
حکم دیوان عدالت در مورد محدودیت های پذیرش دانشجو در کنکور ۹۵
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ -
دیدگاه
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ -
چکار کنیم تا در کنکور و امتحانات وقت کم نیاوریم
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵ -
شرایط ترمیم دروس امتحان نهایی برای دبیرستانیها
يكشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ -
مبادا در یک قدمی موفقیت دست از تلاش بکشیم...
جمعه ۱۲ آذر ۱۳۹۵
پربازديدها
-
۴۲۱۸ -
۲۳۱۹ -
۱۹۲۵ -
۱۵۹۱ -
۱۳۴۹ -
۱۲۱۰ -
۱۲۲۵ -
۱۰۵۴ -
۸۸۸ -
۸۴۹
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است